Antena 3 Actualitate ÎN CE ŢARĂ TRĂIM! Doi fraţi, de 15 şi 12 ani, au reuşit să fure 80 de focoase dintr-un tren oprit în gara Chitila

ÎN CE ŢARĂ TRĂIM! Doi fraţi, de 15 şi 12 ani, au reuşit să fure 80 de focoase dintr-un tren oprit în gara Chitila

de Antena3.ro    |    24 Aug 2012   •   19:59
ÎN CE ŢARĂ TRĂIM! Doi fraţi, de 15 şi 12 ani, au reuşit să fure 80 de focoase dintr-un tren oprit în gara Chitila
Sursa foto: Foto: VideoNews

Băiatul de 15 ani, care a furat 80 de focoase dintr-un tren aflat în staţia Chitila, a fost trimis în judecată pentru furt calificat şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Procurorii spun că inculpatul şi fratele său de 12 ani au sustras lăzile cu explozibil şi le-au au aruncat pe terasament, fără să ştie ce era în ele. Ulterior, au desfăcut lăzile cu un ciocan, au luat focoasele şi le-au dus cu o căruţă pe un teren viran din apropierea casei lor.

Abia a doua zi au aflat de la televizor că furaseră focoase militare, şi, de teamă să nu explodeze, le-au cărat la o distanţă mai mare de locuinţa lor, dar tot lângă calea ferată.

Iniţial, procurorii au început urmărirea penală faţă de 8 persoane, dintre care cinci jandarmi acuzaţi de neglijenţă în serviciu.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close