Antena 3 CNN Actualitate În ciuda gerului, liceenii din România se îmbracă după ultima fiţă. Căciulile şi mănuşile sunt interzise

În ciuda gerului, liceenii din România se îmbracă după ultima fiţă. Căciulile şi mănuşile sunt interzise

În ciuda gerului, liceenii din România se îmbracă după ultima fiţă. Căciulile şi mănuşile sunt interzise
de N.B.    |    31 Ian 2012   •   23:06

Gerul nu învinge moda şi fiţele de licean. În aceste zile de frig siberian mulţi adolescenţi vin la şcoală îmbrăcaţi după cataloagele de primăvară-vară. Sacourile, fustele scurte şi cizmele cu toc sunt principalele obiecte de vestimentaţie. Iar căciulile sau mănuşile stau in dulapuri acasă.

Moda, fiţele şi impresia pe care o lasă când ajung la şcoală primează în faţa oricăror valori arătate de termometre. Liceeni înfruntă însă cu stoicism gerul. Chiar dacă au mâinile şi urechile degerate, trebuie să arate bine.

Dacă la gramatică nu stau prea bine, cu siguranţă iau meditaţii la ce se poartă sezonul acesta. Aşa că motivul pentru care nu se acoperă este cât se poate de simplu, căciula strică freza, iar mânuşile nu sunt foarte atrăgătoare.

Chiar dacă abordarea orientată către vestimentaţie şi aspect le pune la grea încercare sănătatea şi organismul, liceenii din România par decişi să se conformeze normelor impuse de casele de modă.

 

×
Subiecte în articol: liceeni haine moda frig ger temperaturi scazute
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close