Antena 3 CNN Actualitate "În loc să mă iubească, ei mă cleveteau, iar eu mă rugam". Becali a recitat degeaba psalmi judecătorilor

"În loc să mă iubească, ei mă cleveteau, iar eu mă rugam". Becali a recitat degeaba psalmi judecătorilor

"În loc să mă iubească, ei mă cleveteau, iar eu mă rugam". Becali a recitat degeaba psalmi judecătorilor
26 Noi 2013   •   17:55
Gigi Becali a rămas cu sporul de pedeapsă de 6 luni, deşi procurorii ceruseră un an în plus de detenţie. Becali a încercat să-i impresioneze pe judecători recitând din psalmi, în sala de judecată. Mai mult, s-a plâns şi de condiţiile în care a fost adus la Curtea de Apel.

"În loc să mă iubească, ei mă cleveteau, iar eu mă rugam". La ieşirea de la tribunal, Gigi Becali a citat din Psalmii lui David. La fel a făcut şi în fata instanţei, din boxa acuzaţilor. 

"Fericită veţi fi când vă vor ocărî pe voi. Minţiţi pentru mine. Să mă ierte doamna procuror, are o meserie. Dar reprezintă Ministerul Public. Vreau, doamna jududecător, să readuc în memoria dumneavoastră, cu jurământ în faţa lui Dumnezeu pe icoana lui Isus Hristos ca să spun numai adevarul"
, a spus Gigi Becali în faţa instanţei.

Gigi Becali s-a plâns de condiţiile în care a fost transportat de la închisoare până la tribunal: 7 ore într-o cuşetă de un metru pătrat.

"Eu am plătit, din puşcărie, 10 milioane de euro taxe şi impozite la stat. Dacă statul român nu a putut să plătească 500 de euro să mă aducă...e greu. E foarte greu", a mai spus el.

Patronul Stelei le-a spus judecătorilor că merită o pedeapsă mai mică pentru că nu reprezintă un pericol.

"Eu cer să descontopiţi tot cum e legal să se facă, să le contopiţi din nou. Eu am făcut deja şapte luni. Dacă dumneavoastră credeţi că e de-ajuns şi că m-am reeducat, doamna Preşedinte, eu o să spun la toată lumea, şi doamnei procuror, că dragostea nu e pericol niciodată. Iar eu sunt DRAGOSTEA, eu nu sunt pericol", a spus Becali în faţa instanţei.

Gigi Becali a primit o pedeapsă de 3 ani închisoare în dosarul schimbului de terenuri şi aceeaşi pedeapsă pentru sechestrare de persoane.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close