Antena 3 CNN Actualitate În mai puţin de un secol, nu vom mai avea nici iarnă, nici urşi. România ar putea deveni o ţară exotică. Predicţiile îngrijorătoare ale specialiştilor

În mai puţin de un secol, nu vom mai avea nici iarnă, nici urşi. România ar putea deveni o ţară exotică. Predicţiile îngrijorătoare ale specialiştilor

În mai puţin de un secol, nu vom mai avea nici iarnă, nici urşi. România ar putea deveni o ţară exotică. Predicţiile îngrijorătoare ale specialiştilor
Sursa foto: Foto: hellemanworld.blogspot.com
08 Aug 2012   •   08:48

Iarna ne-ngroapă nămeţii. Iar vara, ne usucă de tot, cu temperaturi deşertice. Din cauza încălzirii globale s-a schimbat clima. Şi încă se mai schimbă. Specialiştii spun că în mai puţin de un secol nu vom mai avea nici iarnă, nici urşi.

Peste 90 de ani, pâna si Mos Craciun va veni la noi în pantaloni scurti si tricou. Conform cercetărilor unui specialist de la NASA, Marea Încalzire va lovi fără milă Europa şi va transforma România într-o ţară cu doua anotimpuri: vara şi foarte-vara.

Specialiştii estimează că în următoarea sută de ani România va deveni o ţară exotică. Parcurile din Bucureşti s-ar umple de palmieri şi cocotieri, iar gazonul pârjolit va fi acoperit încet-încet cu nisip. Vor dispărea pe rând urşii, mai multe specii de păsări şi de insecte. În locul lor, s-ar putea să ne trezim prin parcuri cu nişte specimene surpriză.

Deşi se spune că insectele vor supravieţui şi bombei atomice, specialiştii cred că multe specii vor dispărea. NASA are o explicaţie simplă pentru schimbările climatice - încălzirea globală.

Cu alte cuvinte, ne-am făcut rău singuri. Există şi oameni de ştiinţă care îl contrazic pe specialistul american şi care susţin că, din contră, ne aşteaptă o mini-eră glaciară.

Sursa: Observator





×
Subiecte în articol: incalzire globala nameti clima NASA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close