În mintea unui criminal. Află detalii şocante ale masacrului din Şag. Copilul, adormit cu somnifere înainte de a fi ucis

de D.D.    |    05 Ian 2012   •   12:05
În mintea unui criminal. Află detalii şocante ale masacrului din Şag. Copilul, adormit cu somnifere înainte de a fi ucis Foto: Antena 3
Bărbatul din Şag care şi-a ucis copilul şi socrii, după care s-a sinucis, planificase în detaliu crimele. Ucigaşul l-a adormit cu somnifere pe fiul său înainte de a îl ucide, au dezvăluit astăzi procurorii. Criminalul îşi pierduse minţile deoarece credea că soţia sa are o relaţie în Italia, acolo unde este plecată la muncă.

Pe 31 decembrie, la ora 22.00, ucigaşul din Timiş si-a avertizat concubina printr-un sms că va avea loc o tragedie . " În seara asta împlineam 11 ani, pentru mine înseamnă mult seara aceasta, dar şi tu, cât mai trăieşti, o să-ţi aduci aminte, pentru că m-ai făcut să-ţi arăt iubirea mea. În răzbunare, o să mă sacrific. Te iubesc şi mi-e dor de roşcata mea. Te iubesc!!!" a scris bărbatul.

După ce şi-a omorât socrii, la 2 noaptea, criminalul i-a mai trimis un mesaj. De data aceasta, i-a mărturisit ce a făcut. "Buba, e grav, răspunde, că a ieşit cu crime şi o să mai iasă. Crede-mă că stau şi plâng şi mă-ntreb de ce n-ai zis <ă ne împăcăm>> şi scăpa multă lume, dar n-ai spus, atât ai evitat până am înnebunit. Uite, sună acasă, toţi sunt morţi, nimeni nu mai mişcă".

Bărbatul îşi explică crimele şi într-o scrisoare-jurnal, găsită asupra sa de medicii legişti la autopsie. Din cele 10 pagini reiese că ucigaşul plănuia masacrul încă de la începutul lunii decembrie. Sotia bărbatului a ajuns în ţară, chiar în ziua în care ucigaşul a fost înmormântat.

La funeralii au participat mai toţi oamenii din sat. Femeile dau vina pe concubina criminalului pentru toată tragedia, despre care spun că ar fi plecat în Italia cu un alt bărbat.

Familia a decis ca bărbatul să nu fie înmormântat alături de copil şi socri.
 
Get Adobe Flash player 

 

 

x close