Antena 3 CNN Actualitate În plină pandemie, românii încă circulă cu trenul şi spun că nu sunt speriaţi de coronavirus - VIDEO

În plină pandemie, românii încă circulă cu trenul şi spun că nu sunt speriaţi de coronavirus - VIDEO

În plină pandemie oamenii încă circulă cu trenul. Fie nevoiţi, fie doar să îşi viziteze familiile, românii traversează în continuare ţara. Mulţi spun că nu sunt speriaţi de virus.

În plină pandemie, românii încă circulă cu trenul şi spun că nu sunt speriaţi de coronavirus - VIDEO
Sursa foto: Hepta
01 Apr 2020   •   12:28

Unii români sunt speriaţi de virusul care se răspandeşte tot mai mult, aşa că aleg în continuare să meargă cu trenul. Însă, măştile, mânuşile sau produsele dezinfectate lipsesc din bagajele călătorilor.

Totuşi, oamenii sunt nevoiţi în cele mai multe cazuri să aleagă transportul feroviar pentru altfel nu au cum sa ajunga să-şi îngrijească familiile sau pentru a merge la muncă. Şi chiar dacă nu au mănuşi sau măşti, încearcă să respecte regulile.

După instituirea carantinei în Suceava, o parte din curse au fost anulate iar restul traseelor au fost modificate pentru a nu trece prin municipiul închis de pandemie. Iar În trenurile care pleacă din Suceava se vor putea urca doar persoanele care au asupra lor anumite documentele cerute de autorităţi.

În plină pandemie, românii încă circulă cu trenul şi spun că nu sunt speriaţi de coronavirus

×
Subiecte în articol: trenuri romani coronavirus pandemie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close