Antena 3 CNN Actualitate În Premieră: Jaful din păduri! Cum este România vândută bucată cu bucată

În Premieră: Jaful din păduri! Cum este România vândută bucată cu bucată

În Premieră: Jaful din păduri! Cum este România vândută bucată cu bucată
29 Mar 2015   •   22:16

Îi alegem ca să ne apere. Îi punem în poziţii importante şi le dăm pe mână viaţa noastră şi bogăţia României. Ai spune că le-am dat destul, se vede însă, că lor nu le ajunge niciodată.

Jaful din pădurile României devine tot mai mare. După ce s-au îmbogăţit din tăieri ilegale şi retrocedări dubioase, aleşii noştri au vrut mai mult. Aşa că şi-au votat o lege specială, care pentru prima dată în istoria ţării permite retrocedarea pădurilor statului. iar acum, împreună cu judecători, prefecţi, oameni de afaceri şi înalţi funcţionari, îşi împart ţara în parcele. Şi ne întrebăm dacă nu poate opri nimeni drujbele din pădurile României?

Cu un an în urmă, la primăria din comuna Brusturoasa din Bacău, se pornea un răboi. În şedinţa de consiliu se discuta retrocedarea pădurii Ghika şi oamenii se simţeau jefuiţi. În Valea trotuţului se spunea că un judecător ar fi fost mituit ca să aprobe retrocedare celor 43.000 de hectare unui personaj, care legal, nu ar fi avut acest drept.

Cum au reuşit să vândă bucată cu bucată pădurile ţării mai mulţi indivizi care au decis să împartă România în bucăţi, într-un material "În Premieră".

×
Subiecte în articol: in premiera cu carmen avram România
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close