Antena 3 CNN Actualitate În premieră: Lumea copiilor mari. Pasiunea colecţionarilor de jucării este mai mult decât o joacă

În premieră: Lumea copiilor mari. Pasiunea colecţionarilor de jucării este mai mult decât o joacă

În premieră: Lumea copiilor mari. Pasiunea colecţionarilor de jucării este mai mult decât o joacă
Sursa foto: Foto:videonews.ro
12 Dec 2011   •   22:56

„În premieră”, emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică", prezintă duminică, de la ora 21.00, la Antena 3, trei materiale inedite.


Ediţia de duminică seară a emisiunii "În premieră" pătrunde în lumea jucăriilor. România se poate lăuda cu câţiva colecţionari de excepţie.

În apartamentele lor, sau în "buncăre" secrete, un colecţionar de trenuleţe şi unul de jucării îşi reamintesc de copilăria trecută, cu bani mulţi şi sacrificii dese.

Dar nu le pasă. Pasiunea lor e mai mult decât o joacă. Fiecare jucărie are o poveste, o istorie,  pe care şi-ar dori să o poată spune fiecărui copil din lume.

În sufrageria lui Radu Şofran, trenurile ajung întotdeauna la timp. Toată lumea zice că a dat în mintea copiilor, dar lui nu-i pasă. A investit zeci de mii de euro pentru a deveni cel mai mare colecţionar de trenuleţe din România.

La copii se gândeşte şi Cristian Dumitru, el are o colecţie de 12.000 de jucării, care provin din două secole.

 


Vezi aici înregistrarea emisiunii "În premieră" cu Carmen Avram, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: In premiera In premiera jucarii
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close