Antena 3 CNN Actualitate În România a început să se vândă şi carne de MĂGAR în loc de cea de vită. Atenţie ce cumpăraţi din pieţe!

În România a început să se vândă şi carne de MĂGAR în loc de cea de vită. Atenţie ce cumpăraţi din pieţe!

În România a început să se vândă şi carne de MĂGAR în loc de cea de vită. Atenţie ce cumpăraţi din pieţe!
de O.P.    |    21 Feb 2013   •   05:46

În Constanţa, în schimb, s-a găsit chiar şi carne de măpgar vândută pe post de carne de vită! Oamenii au cumpărat fără să stea pe gânduri, mai ales că un kilogram costa doar 13 lei. Adică pomană curată dacă ţinem cont de preţul din magazine.  Cei care o vindeau nu s-au bucurat prea mult de câştig pentru ca au fost imediat identificaţi. Acum au dosare penale şi multe explicaţii de dat.

Cei trei bărbaţi au fost prinşi pe cînd încercau să vîndă carnea prin satele din judeţul Constanţa. Poliţiştii au dat peste ei după ce mai mulţi locuitori li s-a plînsă că le-au dispărut măgarii din curţi.
 
Doi dintre ei, cei care s-au ocupat cu vânzarea cărnii erau cunoscuţi ca hoţi de animale. Când au foat luaţi la întrebări au recunoscut că au tăiat măgăruşii şi i-au vândut drept carne de vită.

Din cele aproximativ 30 de kilograme de carne vândute, au mai fost recuperate doar câteva, dupa ce suspecţii i-au condus pe politişti la cei înşelaţi. Acum cei doi s-au ales cu dosare penale şi sunt cercetaţi pentru furt şi înşelaciune.




×
Subiecte în articol: carne carne de cal scandal carne
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close