Antena 3 CNN Actualitate În România niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a deveni hoţ

În România niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a deveni hoţ

În România niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a deveni hoţ
Sursa foto: Foto: crownheights.info
20 Ian 2013   •   13:43

Un copil în vârstă de 14 ani, din oraşul vasluian Murgeni, a fost arestat preventiv de Judecătoria Bârlad pentru furt calificat, violare de domiciliu, distrugere şi tentativă de furt calificat, după ce, printre altele, a dat spargeri în zece locuinţe, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, băiatul este cercetat în 11 dosare penale pentru infracţiuni comise în perioada iunie-noiembrie 2012, majoritatea dintre ele pentru violare de domiciliu şi furt calificat.
   
În a doua jumătate a anului trecut, copilul a dat spargeri în 10 locuinţe din Cârja, suburbie a oraşului Murgeni, de unde a furat, printre altele, unelte de pescuit, telefoane mobile, ceasuri şi produse alimentare. În două dintre situaţii, băiatul a fost prins de către proprietarii locuinţelor, astfel încât acesta a renunţat să mai fure.
   
Totodată, copilul este cercetat şi pentru tentativă de furt piscicol şi deţinere ilegală de unele de pescuit după ce, împreună cu doi tineri, a încercat să fure peşte dintr-o crescătorie piscicolă din localitatea Cârja.

La polul opus, un hoţ de buzunare în vârstă de 81 de ani a fost arestat, după ce a fost prins că a furat un telefon din buzunarul unui barbat de 63 de ani, informează Poliţia Capitalei.
   
Hoţul, cunoscut cu antecedente penale, a fost prins în interiorul unui magazin din sectorul 2 al Capitalei, la scurt timp după ce a sustras un telefon mobil din buzunarul unui bărbat.
   
În timpul audierii, suspectul a acuzat dureri în zona pieptului, afirmând că este bolnav de epilepsie, motiv pentru care, la sediul secţiei de Poliţie a fost solicitat echipajul unei ambulanţe.
   
Suspectul a fost transportat la spitalul, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi însă necesară internarea.
   
În baza probelor prezentate de poliţiştii bucureşteni magistraţilor, aceştia au decis cercetarea suspectului în stare de arest preventiv pentru o perioadă 15 zile, sub acuzaţia de furt calificat, telefonul fiind restituit păgubitului.     

×
Subiecte în articol: România hoti tanar batran infractori
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close