Antena 3 CNN Actualitate În România se fură orice: Trei bărbaţi au încercat să plece cu un pod (VIDEO)

În România se fură orice: Trei bărbaţi au încercat să plece cu un pod (VIDEO)

În România se fură orice: Trei bărbaţi au încercat să plece cu un pod (VIDEO)
19 Feb 2010   •   13:45



Obiectele care nu se pot fura sunt "pe cale de dispariţie" în România. Au dovedit-o numeroasele jafuri petrecute în toată ţara. Dar totuşi... când auzi de furtul unui pod pare prea mult. S-a întâmplat joi noapte în Voluntari, unde mai multe camioane şi o macara au fost oprite chiar înainte de a transporta Podul CFR Băneasa. Acesta a fost dezafectat în urmă cu mai mulţi ani şi depus în zonă. Şi asta nu e tot. Aceleaşi persoane au mai pus ochii pe acelşi pod acum doi ani.

Reprezentanţii a două firme au încercat pentru a doua oară să fure podul dezafectat. Acesta urma să fie transportat în portul Constanţa, cu ajutorul a trei autotrenuri.


"Acum doi ani de zile, se pare că tot aceleaşi persoane, tot aceleaşi firme, au mai avut o tentativă de a sustrage aceste piese componente", a declarat inspectorul Marinescu Sorin de la Poliţia Transporturi Bucureşti.

Şi cum nu au reuşit acum doi ani, s-au gândit să mai încerce o dată. Ţinta hoţilor a fost tot Podul CFR Băneasa, demolat în 2006, în vederea reabilitării infrastructurii feroviare.

Când au fost însă surprinşi de lucrătorul de la CFR, şoferii a două camioane, dar şi cel cu macaraua s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii au reuşit să-l reţină pe al treilea şofer, al cărui autotren era deja încărcat cu fier vechi şi nu a mai putut pleca. Acesta spune însă că nu ştia nimic despre furt, ci doar a fost trimis să ridice marfa.

Ancheta în acest caz va stabili care sunt celelate persoane implicate. Acestea vor fi ceretate pentru furt calificat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: furt pod baneasa CFR
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close