Antena 3 CNN Actualitate În România se fură şi calea ferată. Doi tineri din Bacău au fost prinşi cu o bucată de zece metri

În România se fură şi calea ferată. Doi tineri din Bacău au fost prinşi cu o bucată de zece metri

În România se fură şi calea ferată. Doi tineri din Bacău au fost prinşi cu o bucată de zece metri
de N.B.    |    20 Mar 2013   •   09:49

Poliţiştii din Bacău au prins doi tineri, 21 şi 23 de ani, din localitatea băcăuană Gârleni, care transportat o şină de cale ferată, lungă de zece metri, pe care o furaseră de pe traseul feroviar Bacău - Piatra Neamţ, unde urma să fie montată.

Conform Mediafax, cei doi tineri au fost prinşi de către o patrulă mixtă de siguranţă publică din Buhuşi pe un drum comunal din localitatea Racova, în timp ce transportau cu căruţa segmentul de cale ferată.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, s-a constatat că respectiva bucată de cale ferată, lungă de zece metri, urma să fie montată pe traseul feroviar Bacău - Piatra Neamţ.

"Segmentul de cale ferată sustras era depozitat în apropierea barierei Racova şi urma să fie înlocuit la calea ferata principală. Cercetările în acest caz au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Bacău", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele celor doi tineri dosar penal pentru furt calificat.

×
Subiecte în articol: cale ferata Bacău Politie fier vechi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close