Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu ruşii mobilizaţi de Putin la război. Soţiile şi copiii plâng

Primele imagini cu ruşii mobilizaţi de Putin la război. Soţiile şi copiii plâng

Au apărut primele imagini pe reţelele de socializare cu mobilizarea rușilor din ordinul lui Vladimir Putin. Soțiile, copiii şi rudele îşi iau rămas bun, în lacrimi.

Primele imagini cu ruşii mobilizaţi de Putin la război. Soţiile şi copiii plâng
Sursa foto: Colaj captură video Antena 3
de Claudia Popovici    |    22 Sep 2022   •   16:34

Bărbații se urcă în autobuzele care urmează să-i ducă la locurile de antrenament şi de acolo pe front, aşa cum a cerut liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imaginile asuprind inclusiv soțiile, copiii şi rudele în lacrimi care îşi iau rămas bun. 300.000 de rezerviști vor pleca la război aşa cum a anunţat preşedintele Rusiei. 

"Nimeni nu poate fi fericit dacă un membru al familiei pleacă la război. Aici nu vorbim de exerciții militare, nu vorbim de antrenament, ci pur şi simplu de un război brutal şi neprovocat lansat de Vladimir Putin.

Ceea ce diferențiază situaţia faţă de alte ţări este că oamenii aceştia merg forțați în Ucraina, sunt trimiși fără voia lor, sunt obligați de o mobilizare decretată de Vladimir Putin.

Sunt trimiși acolo să lupte împotriva a ceea ce li s-a spus ani de zile, chiar secole, că reprezintă o ţară soră şi un popor frate, e vorba de Ucraina.

Şi nu în ultimul rând merg să lupte pentru o cauză nedreaptă pentru o suferință care poate fi curmată astăzi dacă se termină războiul într-o armată foarte prost dotată şi gestionată care nu le garantează dreptul la viaţă, ci, dimpotrivă, îi trimite carte de tun direct la moarte", a spus Radu Tudor, analist militar, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Rusia razboi mobilizare partiala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close