x close

Înalt demnitar american, în vizită importantă la București

12 Aug 2017   •   17:28
Înalt demnitar american, în vizită importantă la București Foto: Liviu Dragnea/ Facebook

Președintele Comitetului de Afaceri Externe al Camerei Reprezentanților, congresmanul Ed Royce, soseşte sâmbătă la București.

Potrivit DC News, acesta este un lider al luptei globale în favoarea respectării drepturilor omului, a alegerilor libere și corecte și a soluțiilor pentru promovarea securității și a creșterii economice.

Vizita ar putea fi deosebit de importantă, fiindcă misiunea președintelui Comitetului de Afaceri Externe al Congresului în România ar putea conduce la schimbări de abordare și chiar de persoane din partea partenerului strategic al României, Statele Unite ale Americii.


 Royce vine în perioada în care guvernul socialist al premierului Tudose a închis practic România cu a 5-a sau a 6-a minivacanță de anul acesta. Faptul este cunoscut de ambasada americană, ceea ce înseamnă că Ed Royce urmează să aibă întâlniri în special cu reprezentanți americani în misiune la București sau în Europa.
 
De altfel, șefii adjuncți ai FBI și CIA pentru Europa urmează să aterizeze la București în următoarele 24-48 de ore. Excelenţa sa ambasadorul Hans Klemm va fi cel care îl va întâmpina pe președintele Ed Royce. Informațiile în legătură cu această vizită sunt doar ... zvonurile. Astfel, se vorbește despre eventuale întâlniri cu președintele Iohannis și chiar cu șefi ai diverselor Parchete din țara noastră.
 

Citeşte mai multe despre:

vizita Bucuresti lider
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati