Antena 3 CNN Actualitate Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, invitat sâmbătă seară la Q&A cu Alessandra Stoicescu

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, invitat sâmbătă seară la Q&A cu Alessandra Stoicescu

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, invitat sâmbătă seară la Q&A cu Alessandra Stoicescu
Sursa foto: Q&A
21 Aug 2009   •   22:31

Corupţie sau înscenare? Har bisericesc sau lăcomie pur lumească? Primul înalt ierarh ortodox cercetat penal, în istoria Bisericii Ortodoxe Române, din 1990 încoace, va răspunde la întrebările Alessandrei Stoicescu, sâmbătă seară , de la ora 20:05, în emisiunea ?Q&A?.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Preasfinţitul Teodosie, acuzat de luare de mită şi complicitate la fals intelectual, vine la Antena 3. După ce a fost acuzat că a colaborat cu securitatea şi că a luat mită ca să ajute un bărbat să devină preot, Înalt Preasfinţitul Teodosie a mai fost implicat în scandalul legat de Brâul Maicii Domnului. El a fost acuzat că a făcut afaceri cu brâul Maicii Domnului adus din Grecia, de pe urma căruia ar fi încasat nu mai puţin de 300.000 de euro.

La emisiunea "Q&A" sunt invitaţi decidenţii care fie au încheiat o săptămână în care toate microfoanele au fost îndreptate spre ei, fie urmează să treacă prin zile de foc. ?Noi avem tolba plină de întrebări şi ambiţia să obţinem în sfârşit răspunsuri adevărate?, declară Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii.

O prezenţă constantă în emisiune, alături de Alessandra Stoicescu, este jurnalista Floriana Jucan, director Q-Magazine.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu Q&A
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close