Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a apărat democraţia chiar şi în cele mai grele momente și şi-a făcut inamici la cel mai înalt nivel. Cine sunt ei

Antena 3 a apărat democraţia chiar şi în cele mai grele momente și şi-a făcut inamici la cel mai înalt nivel. Cine sunt ei

Antena 3 a apărat democraţia chiar şi în cele mai grele momente și şi-a făcut inamici la cel mai înalt nivel. Cine sunt ei
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   09:39

Antena 3 şi-a făcut inamici la cel mai înalt nivel după ce jurnaliştii postului au dezvăluit ilegalităţile comise de oamenii regimulului Băsescu, iar multe dintre subiectele noatre au ajuns ulterior dosare penale la DNA sau în instanţe.

Am apărat democraţia chiar şi în cele mai grele momente şi tocmai din acest motiv mulţi oameni politici au vrut să ne bage pumnul în gură şi să ne închidă.

Cel mai faimos şi răsunător personaj care a detestat Antena 3 a fost Traian Băsescu. Anchetele postului nostru de televiziune l-au scos din sărite pe fostul preşedinte, care nu a ratat nicio ocazie de ne ataca şi de a ne ameninţa. După ce jurnaliştii Antenei 3 au dezvăluit informaţii incriminatorii din dosare precum "Flota", "Răpirea jurnaliştilor în Irak" sau "Mormanul de bani al lui Mircea Băsescu", fostul preşedinte s-a apărat şi a încercat să ne discrediteze în faţa publicului.

Şi protejata lui Traian Băsescu, Elena Udrea, a urmat modelul fostului preşedinte şi a atacat în repetate rânduri Antena 3. După ce mentorul ei a îndemnat oamenii să nu se mai uite la postul nostru de televiziune în timpul campaniei pentru referendumul de demitere, Elena Udrea a făcut acelaşi lucru.

Fostul şef al ANAF şi amicul lui Traian Băsescu, Sorin Blejnar, a fost şi el interesat de soarta Antenei 3. Trimis în judecată pentru sprijinirea unui grup infracţional şi evaziune fiscală cu produse petroliere, Blejnar punea presiune pe angajaţii săi să închidă postul nostru de televiziune. Reiese foarte clar din interceptările din dosar, dispărute apoi subit din sediul DIICOT Braşov.

×
Subiecte în articol: post confiscat
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close