Antena 3 Actualitate Înarmat cu pistol, cuţit şi rangă, un bărbat a vrut să-l omoare în mijlocul străzii pe presupusul amant al soţiei sale

Înarmat cu pistol, cuţit şi rangă, un bărbat a vrut să-l omoare în mijlocul străzii pe presupusul amant al soţiei sale

04 Dec 2012   •   07:12
Înarmat cu pistol, cuţit şi rangă, un bărbat a vrut să-l omoare în mijlocul străzii pe presupusul amant al soţiei sale
Sursa foto: Foto: murder-one.com

Un bărbat orbit de gelozie a încercat să-l omoare în plină stradă pe presupusul amant al soţiei sale, după ce l-a urmărit minute bune în trafic. Atacatorul avea la el un pistol, un cuţit şi o rangă. A vrut să folosească arma, dar s-a defectat în momentul în care acesta a apăsat pe trăgaci. 

Bărbatul de 41 de ani ar fi premeditat totul, bănuind că soţia îl înşela. S-a înarmat cu un pistol Beretta de 9 mm, un cuţit cu lama lungă de peste 20 de centimetri şi o rangă şi a plecat în urmărirea presupusului amant.

Atacatorul nu a apucat să îl împuşte pe celălalt şofer pentru că arma pe care a cumpărat-o dintr-un târg de vechituri nu a funcţionat. A fost imobilizat de jandarmi şi dus la secţia de poliţie.

Bărbatul de 41 de ani va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, întrucât nu deţine permis de port-armă.


×
Subiecte în articol: amant pistol
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close