x close

Încă o fraudă zguduie o importantă bancă din România. Directorul agenţiei fura bani din conturile clienţilor

de D.D.    |    09 Noi 2012   •   13:37
Încă o fraudă zguduie o importantă bancă din România. Directorul agenţiei fura bani din conturile clienţilor Foto: maltastar.com

Grave nereguli au fost descoperite la o agenţie bancară din Sighetu Marmaţiei. În urma unui control intern, s-a descoperit că directorul agenţiei şi alţi angajaţi au furat din banii clienţilor.

Plangerea penală a fot depusă la DIICOT astazi de către reprezentanţii Raiffeisen Bank.

Conducerea băncii a decis desfacerea contractelor de munca ale angajaţilor implicaţi, pentru încălcarea normelor şi procedurilor interne.

"Raiffeisen Bank aplică principiul toleranţă zero la fraudă şi faţă de încălcarea codului de etică şi a legilor. Banca are implementate mecanismele antifraudă necesare supravegherii şi controlului respectării reglementărilor legale, precum şi a normelor sale interne. În acest sens avem o bună colaborare cu organele de cercetare penală pe care le sesizăm ori de câte ori avem informaţii despre o fraudă sau o tentativă de fraudă", a declarat Ionel Fierascu, directorul de Conformitate al Raiffeisen Bank, citat de Agerpres.Citeşte mai multe despre:

Raiffeisen Bank frauda bancara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati