Antena 3 CNN Actualitate Încă o minivacanţă pentru elevi. De ce nu se fac cursuri luni

Încă o minivacanţă pentru elevi. De ce nu se fac cursuri luni

Anul 2020 este cel mai relaxat an din istorie pentru elevi şi pentru profesori. Pe lângă întreruperile dese cauzate de pandemia de coronavirus şi alegerile, care au făcut ca elevii să stea acasă din nou, pentru câteva zile.

Încă o minivacanţă pentru elevi. De ce nu se fac cursuri luni
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    03 Oct 2020   •   08:51

În plus, acum urmează încă o mini vacanţă pentru elevi, pentru că după acest week-end, luni, 5 octombrie este Ziua Educaţiei, iar elevii şi profesorii nu merg la şcoală. Astfel, elevii vor avea din nou o minivacanţă de trei zile.

După două săptămâni de şcoală, "minivacanţa" de alegeri

Anul şcolar a început pe 14 septembrie şi la doar două săptămâni distanţă, elevii au avut acea pauză de trei zile solicitată de guvern pentru pregătirea alegerilor locale care au avut loc pe 27 septembrie.

Pe reţelele de socializare, părinţii s-au plâns că elevii abia dacă au făcut cursuri pentru 2-3 discipline principale, în rest totul a arătat ca o minivacanţă.

Când mai sunt vacanţe

Luna aceasta, de pe 26 octombrie până pe 1 noiembrie, elevii de la clasele primare au o nouă vacanţă, iar dacă alegerile parlamentare rămând pe 6 decembrie, va mai fi nevoie de două zile libere pentru instalarea urnelor şi dezinfecţia şcolilor.

Apoi, pe 23 decembrie urmează vacanţa de iarnă.
 

×
Subiecte în articol: vacanţă elevi
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close