Antena 3 CNN Actualitate Încă un actor amator din "Eu când vreau să fluier, fluier", arestat (VIDEO)

Încă un actor amator din "Eu când vreau să fluier, fluier", arestat (VIDEO)

Încă un actor amator din "Eu când vreau să fluier, fluier", arestat (VIDEO)
Sursa foto: hot
30 Apr 2010   •   19:25

Încă un actor din "Eu când vreau să fluier, fluier" are probleme cu legea. Cristian Dragomir poate spune şi el, ca şi Papan Chilibar: Eu, când vreau să fur, fur! De data aceasta este vorba despre lănţisoare de aur, pe care artistul de ocazie le-a smuls de la gâtul a două femei.

La fel ca Papan, şi Cristian Dragomir plăteşte acum pentru greşeli mai vechi. Tânărul de 20 de ani din Bacău este acuzat că, împreună cu alţi doi, a furat lănţişoare de aur de la gâtul a două femei.

Tânărul spune că el nu a participat la furt, însă probele poliţiştilor îl contrazic. Nici situaţia familială grea nu i-a sensibilizat pe oamenii legii. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioada de 29 de zile pentru tâlhărie.

Faptele de care este acuzat s-ar fi petrecut anul trecut, în primăvară. La scurt timp după ce Dragomir se eliberase din închisoare, unde a stat 3 ani, tot pentru furt. Atunci, regizorul Florin Şerban a crezut în el şi i-a dat un rol în filmul său "Eu când vreau să fluier, fluier". Un rol de deţinut.

Pentru că este recidivist, Cristian Dragomir riscă ani grei de închisoare.



Observator

×
Subiecte în articol: arestat hot
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close