Antena 3 CNN Actualitate Încă un arbitru după gratii pentru 29 de zile. Aurelian Bogaciu, cercetat pentru mită

Încă un arbitru după gratii pentru 29 de zile. Aurelian Bogaciu, cercetat pentru mită

Încă un arbitru după gratii pentru 29 de zile. Aurelian Bogaciu, cercetat pentru mită
Sursa foto: aurelian bogaciu
30 Apr 2009   •   15:54

Încă un arbitru va sta după gratii pentru 29 de zile. Aurelian Bogaciu este cercetat pentru că ar fi luat mită 5.000 de dolari de la finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, pentru a-i favoriza echipa. Magistraţii Tribunalului Argeş au hotărât că Bogaciu este un pericol public pentru că face declaraţii presei, în timpul procesului.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îl acuză pe Aurelian Bogaciu de luare de mită.

?Inculpatul Bogaciu Dumitru Aurelian, în calitate de arbitru de fotbal, desemnat de Federaţia Română de Fotbal să arbitreze ca arbitru principal meciul FC ARGEŞ - UNIVERSITATEA CRAIOVA (...) a primit de la inculpatul Penescu Gheorghe Cornel, prin intermediul inculpatului Făcăleaţă Liviu Ilie, suma de 5.000 USD pentru a favoriza echipa F.C.ARGEŞ Piteşti, cu ocazia desfăşurării partidei?, se aratră în comunicatul DNA.

DNA îl mai acuză pe Bogaciu că, în noiembrie 2008, ar fi acceptat un sejur gratuit, la un hotel din Piteşti, oferit de Liviu Făcăleaţă. În schimb, arbitrul ar fi urmat să favorizeze echipa FC ARGEŞ, la meciurile următoarele din Liga I. Arbitrul Aurelian Bogaciu îşi va petrece următoarele 29 de zile în arest preventiv.

Avocatul lui Bogaciu a anunţat că va face recurs la decizia judecătorilor. >

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu FC Arges
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close