Antena 3 CNN Actualitate Încă un cutremur în zona Vrancea. Este al cincilea în doar două zile

Încă un cutremur în zona Vrancea. Este al cincilea în doar două zile

Încă un cutremur în zona Vrancea. Este al cincilea în doar două zile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Ian 2017   •   16:48

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs vineri după-amiaza în judeţul Vrancea, după ce joi, în aceeaşi zonă, au fost patru cutremure, cu magnitudini cuprinse între 3 şi 4,1, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.

Seismul s-a produs vineri, la ora 16.01, în nord-vestul judeţului Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri, cele mai apropiate de epicentru fiind localitatile Nereju, Paltin şi Valea Neagră.

În aceeasi zonă, joi, au avut loc patru cutremure, cu magnitudini cuprinse între 3 si 4,1.

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs vineri dupa-amiaza in judetul Vrancea, dupa ce joi, in aceeasi zona, au fost patru cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 3 si 4,1, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului.

 
 

Seismul s-a produs vineri, la ora 16.01, in nord-vestul judetului Vrancea, la o adancime de 150 de kilometri, cele mai apropiate de epicentru fiind localitatile Nereju, Paltin si Valea Neagra.

In aceeasi zona, joi, au avut loc patru cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 3 si 4,1.

 

Un seism cu magnitudine 3 s-a produs, joi, la ora 18.30, in apropiere de Nereju, la o adancime de 123 de kilometri.

Un alt cutremur, cu magnitudinea 3,9 a avut loc, joi, la ora 16.47, in judetul Vrancea, la o adancime de 114,4 kilometri, cele mai apropiate localitati de epicentru fiind Nereju, Sahastru si Spulber, potrivit site-ului Institutului National de Fizica a Pamantului.

De asemenea, un alt seism cu magnitudinea 3,8 s-a produs la ora 15.16, in nord-vestul judetului Vrancea, la granita cu judetul Buzau, la adancimea de 143,4 kilometri. Tot joi, la ora 6.23, in aceeasi zona, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 4,1. Seismul s-a produs la o adancime de 143,2 kilometri.

- See more at: http://www.stirilekanald.ro/cutremur-cu-magnitudinea-3-7-in-judetul-vrancea_75804.html#sthash.ERmQMd5y.dpuf

×
Subiecte în articol: cutremur Vrancea Cutremur in Romania
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close