x close

Încă un cutremur în zona Vrancea. Este al cincilea în doar două zile

06 Ian 2017   •   16:48
Încă un cutremur în zona Vrancea. Este al cincilea în doar două zile Foto: Pixabay.com

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs vineri după-amiaza în judeţul Vrancea, după ce joi, în aceeaşi zonă, au fost patru cutremure, cu magnitudini cuprinse între 3 şi 4,1, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.

Seismul s-a produs vineri, la ora 16.01, în nord-vestul judeţului Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri, cele mai apropiate de epicentru fiind localitatile Nereju, Paltin şi Valea Neagră.

În aceeasi zonă, joi, au avut loc patru cutremure, cu magnitudini cuprinse între 3 si 4,1.

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs vineri dupa-amiaza in judetul Vrancea, dupa ce joi, in aceeasi zona, au fost patru cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 3 si 4,1, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului.

 
 

Seismul s-a produs vineri, la ora 16.01, in nord-vestul judetului Vrancea, la o adancime de 150 de kilometri, cele mai apropiate de epicentru fiind localitatile Nereju, Paltin si Valea Neagra.

In aceeasi zona, joi, au avut loc patru cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 3 si 4,1.

 

Un seism cu magnitudine 3 s-a produs, joi, la ora 18.30, in apropiere de Nereju, la o adancime de 123 de kilometri.

Un alt cutremur, cu magnitudinea 3,9 a avut loc, joi, la ora 16.47, in judetul Vrancea, la o adancime de 114,4 kilometri, cele mai apropiate localitati de epicentru fiind Nereju, Sahastru si Spulber, potrivit site-ului Institutului National de Fizica a Pamantului.

De asemenea, un alt seism cu magnitudinea 3,8 s-a produs la ora 15.16, in nord-vestul judetului Vrancea, la granita cu judetul Buzau, la adancimea de 143,4 kilometri. Tot joi, la ora 6.23, in aceeasi zona, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 4,1. Seismul s-a produs la o adancime de 143,2 kilometri.

- See more at: http://www.stirilekanald.ro/cutremur-cu-magnitudinea-3-7-in-judetul-vrancea_75804.html#sthash.ERmQMd5y.dpuf

Citeşte mai multe despre:

cutremur Vrancea Cutremur in Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati