x close

Încă un incident care nu ne face cinste. Un fotoreporter polonez a fost bătut şi tâlhărit la Arad

de D.D.    |    27 Iun 2012   •   13:36
 Încă un incident care nu ne face cinste. Un fotoreporter polonez a fost bătut şi tâlhărit la Arad 407 Foto: steephill.tv
Un fotoreporter din Polonia a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad. Acesta a fost bătut şi tâlhărit într-un tren, marţi seară, în judeţul Arad, unde urma să facă un reportaj, informează Mediafax.

Fotoreporterul în vârstă de 45 de ani a depus o reclamaţie la Poliţia Feroviară Arad, imediat ce a coborât din tren în gara din municipiu, afirmând că a fost bătut.

Incidentul a avut loc între Curtici şi Arad, la scurt timp după ce trenul a intrat în ţară. Jurnalistul susţine că i-au fost furate lucrurile personale, între care două aparate de fotografiat şi o cameră video.

Bărbatul era rănit, iar poliţiştii au chemat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad.

"Bărbatul era confuz şi i s-au făcut analize generale şi un computer tomograf. S-a constatat că avea un traumatism cranian, o contuzie cervicală şi îi curgea sânge din nas. A stat în spital câteva ore, după care a dorit să părăsească unitatea pe propria răspundere, semnând în acest sens", a precizat managerul spitalului, Teodora Olariu.

Fotoreporterul polonez provine din oraşul Opole. El urma să facă un reportaj despre judeţul Arad, care este înfrăţit cu această regiune.

Citeşte mai multe despre:

jurnalist Arad
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati