Antena 3 CNN Actualitate Încă un lider PSD, infectat cu noul coronavirus

Încă un lider PSD, infectat cu noul coronavirus

Liderul PSD Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 şi a aflat că este bolnav: „Fiind optimist de felul meu, vă anunț că pentru câteva zile 'rămân pozitiv'”. Zetea a precizat că și alți membri de partid s-au testat, dar sunt negativi. Social-democratul spune că este asimptomatic.

Încă un lider PSD, infectat cu noul coronavirus
Sursa foto: Facebook/ Gabriel Zetea
de Gabriel Dano    |    02 Oct 2020   •   22:30

„Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile . Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare”, a anunțat Zetea, președinte PSD Maramureș și vicepreședinte PSD național pe infrastructură.ămân>

„Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins vom ieși mai întăriți și din această provocare!”, adaugă acesta.

Marcel Ciolacu a interacționat cu lideri PSD infectați cu COVID-19

Miercuri, liderul PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, după ce a fost în judeţul Sălaj, unde a interacţionat cu lideri PSD care au COVID-19. Surse politice declarau pentru Mediafax că Ciolacu şi-a făcut testul pentru COVID-19 după ce a interacţionat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Ulterior, acesta a primit rezultatul testului COVID-19, acesta fiind negativ.

Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi au fost internaţi în spital. Ei s-au simţit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

×
Subiecte în articol: Gabriel Zetea PSD COVID-19
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close