Antena 3 CNN Actualitate Încă un suspect în cazul jafului de un milion de euro, arestat de poliţişti

Încă un suspect în cazul jafului de un milion de euro, arestat de poliţişti

Încă un suspect în cazul jafului de un milion de euro, arestat de poliţişti
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Feb 2011   •   14:39

Poliţiştii au arestat încă un suspect în cazul furtului unui milion de euro din Ploieşti. Acesta este acuzat că l-a atacat pe hoţ şi i-a furat o parte din bani. Părinţii săi spun, însă, că băiatul nu avea cum să fie acolo în momentul jafului, fiindcă era la o cununie. Pe numele altor 5 persoane au fost emise mandate de arestare.

Tânărul de 28 de ani, reţinut pentru că l-ar fi atacat pe hoţul milionului de euro, locuieşte în localitatea Răchieri şi era de mai mult timp sub supravegherea poliţiştilor.

Părinţii băiatului susţin, însă, că acesta nu este vinovat, fiindcă în momentul tâlhăriei ar fi fost la o cununie. Ei spun chiar că pot dovedi acest lucru.

Cercul de suspecţi în cazul furtului de un milion de euro se ridică, astfel, la 9 persoane. Cei doi hoţi care au fugit cu banii din casă şi cei 7 tâlhari, care le-au luat o parte din suma furată.

În arestul poliţiei se află doar unul dintre cei doi hoţi. Complicele acestuia este dat în urmărire prin Interpol şi se bănuieşte că ar fi fugit în Spania, cu restul banilor.

Până în prezent, poliţia a recuperat doar 200.000 de euro din pagubă.

×
Subiecte în articol: Ploiești jaf arestare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close