Antena 3 CNN Actualitate Incalificabil! A sunat la ambulanţă, MINŢIND că o femeie gravidă stă să nască în stradă

Incalificabil! A sunat la ambulanţă, MINŢIND că o femeie gravidă stă să nască în stradă

Incalificabil! A sunat la ambulanţă, MINŢIND că o femeie gravidă stă să nască în stradă
de O.P.    |    17 Feb 2012   •   05:59

Un bărbat din Neamţ a sunat la 112 şi a dat o alarma falsă. A pus pe drumuri o ambulanţă, crezând că gluma sa îi va amuza pe prieteni. Două ore s-a distrat copios, uitându-se cum salvarea cauta o femeie gravidă prin zapadă.

Politiştii au dat de urma lui zilele trecute şi l-au amendat. În plus, îl aşteaptă şi un proces cu serviciul de ambulanţă, care vrea să-şi recupereze toate cheltuielile de transport.

Bărbatul le-a dat o adresă undeva la marginea unei păduri, unde ştia că drumul este impracticabil. Şi-a dat o identitate falsă şi a aşteptat ca cele 2 ambulanţe să ajungă. După ore întregi, medicii şi-au dat seama că a fost o glumă proastă.

După câteva zile a fost identificat de poliţie şi amendat.
 
Cel care s-a distrat pe seama salvatorilor spune acum altceva: "A format un alt copil, nu eu. Nu am format eu numerele ca eu nu le am cu salvari. Si a dat si a venit o salvare. Si m-a chemat la politie. Si se stie cine". 
 
Exemplul nu este, din pacate, singular. În fiecare zi la servicul de urgenţă 112 se primesc zeci de apeluri false, care pun în dificultate echipele de salvatori.



×
Subiecte în articol: ambulanta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close