Antena 3 CNN Actualitate Incalificabil: Pacient în stare gravă, abandonat de un medic, pe motiv că i s-a terminat programul (VIDEO)

Incalificabil: Pacient în stare gravă, abandonat de un medic, pe motiv că i s-a terminat programul (VIDEO)

Incalificabil: Pacient în stare gravă, abandonat de un medic, pe motiv că i s-a terminat programul (VIDEO)
Sursa foto: Medic
29 Apr 2009   •   15:07

Gest incalificabil al unui medic de la Serviciul de Ambulanţă Iaşi. Acesta a plecat de lângă un pacient, aflat în stare gravă, pe motiv că i s-a terminat programul. Ambulanţa care a transportat pacientul a venit la câteva zeci de minute după ce doctorul a plecat acasă.

Doctorul Mihai Ioan trebuia să consulte la domiciliu o femeie de 85 de ani care prezenta suspiciuni de accident vascular cerebral. La ora 14:00, el i-a anunţat pe vecinii femeii că tura lui s-a terminat şi că pleacă acasă. Aşa că a lăsat pacienta în pat, fără asistenţă medicală. Medicul consideră că nu a făcut nimic anormal.

Cazul medicului Mihai Ioan a ajuns imediat în atenţia şefilor de la Ambulanţă şi urmează să fie discutat în Comisia de Disciplină a Serviciului de Ambulanţă Iaşi. Şi Colegiul Medicilor a cerut explicaţii despre motivele pentru care doctorul a plecat acasă şi a lăsat bolnava fără asistenţă medicală.



Antena 3

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close