Antena 3 CNN Actualitate Încărcătorul de pistol, pierdut de un poliţist din Bucureşti în prima zi de muncă, a fost găsit la groapa de gunoi

Încărcătorul de pistol, pierdut de un poliţist din Bucureşti în prima zi de muncă, a fost găsit la groapa de gunoi

Încărcătorul de pistol, care avea 15 gloanţe, pierdut de un poliţist din Bucureşti în prima zi de muncă pe teren, a fost găsit de trei tineri. Aceştia l-au aruncat apoi la un coş de gunoi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2022   •   22:45

UPDATE 22:40 - Un angajat al unei gropi de gunoi din județul Ilfov a sesizat, în această seară, polițiștii din Ilfov că, în timp ce își desfășura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol, ce conținea 15 cartușe.

„Polițiștii ajunși la fața locului au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secției 12 Poliție în vederea continuării cercetărilor”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit unui comunicatul al Poliției Municipiului București, pe 7 noiembrie seara, în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist din Secția 12 a constatat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente.

Poliția Capitalei anunțase control intern în acest caz.

Potrivit unor surse, poliţistul care şi-a pierdut încărcătorul a intervenit la un scandal izbucnit în zona Dristor din Bucureşti.

În timpul intervenţiei, tânărul agent şi-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanţe de la pistolul Beretta şi a realizat abia când s-a întors la sediul Poliţiei, la finalul turei, în momentul în care trebuia să predea armamentul din dotare.

Încărcătorul pierdut a fost găsit de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care i l-ar fi dat unui prieten. Acesta din urmă, împreună cu un adolescent de 17 ani, toţi din satul Piteasca, comuna Găneasa, judeţul Ilfov, l-ar fi aruncat la un coş de gunoi.

Cei trei au fost identificaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi în libertate. La audieri, ei au spus că le-a fost frică să meargă la Poliţie pentru a preda încărcătorul.

În prezent, încărcătorul cu 15 gloanţe este căutat la groapa de gunoi din Găneasa.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close