Antena 3 CNN Actualitate Incediu de amploare, la Turbomecanica Bucureşti: 7 autospeciale împotriva flăcărilor de 10 metri înălţime

Incediu de amploare, la Turbomecanica Bucureşti: 7 autospeciale împotriva flăcărilor de 10 metri înălţime

Incediu de amploare, la Turbomecanica Bucureşti: 7 autospeciale împotriva flăcărilor de 10 metri înălţime
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Mar 2012   •   12:29
Update 17.00 - Incediul care a izbucnit, marţi, la un depozit al fabricii Turbomecanica din Bucureşti a fost stins în jurul orei 16.00, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, potrivit Mediafax.

Un incediu de amploare a izbucnit, marţi, la un depozit al fabricii Turbomecanica din Bucureşti, informează Mediafax. Pompierii încearcă să stingă flăcările de aproape zece metri înălţime, la faţa locului fiind şapte autospeciale.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, afirmă că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 150 metri, pentru stingerea focului intervenindu-se cu cinci maşini cu apă şi spumă, două autoscări şi echipaje de descarcerare.
   
În depozit sunt materiale specifice fabricii. Incendiul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112.

Turbomecanica a fost înfiinţată în anul 1975, pentru a produce motoare, ansambluri mecanice şi echipamente pentru aeronave. Din noiembrie 1990 a devenit societate pe acţiuni. După 1991 din cadrul societăţii Turbomecanica s-au desprins două societăţi comerciale: Aeroteh şi Micron-Turboteh.

 




×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close