Antena 3 CNN Actualitate Incendiu într-un apartament din centrul Capitalei. Proprietarul a fost imobilizat de polițiști după ce a devenit agresiv

Incendiu într-un apartament din centrul Capitalei. Proprietarul a fost imobilizat de polițiști după ce a devenit agresiv

A fost scandal după un incendiu care a izbucnit, luni, la un imobil din centrul Capitalei. Bărbatul care locuieşte în apartamentul în cauză a intrat în conflict cu vecinii şi a devenit agresiv și faţă de poliţiştii sosiți la fața locului.

Incendiu într-un apartament din centrul Capitalei. Proprietarul a fost imobilizat de polițiști după ce a devenit agresiv
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    03 Mai 2021   •   13:16

Un incendiu a izbucnit, luni, în bucătăria unui imobil de pe strada Simu Anastasie, fără a se înregistra victime, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Totodată, Poliţia Capitalei transmite că bărbatul care locuieşte în apartamentul în cauză a intrat în conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant faţă de poliţişti, motiv pentru care a fost imobilizat.

"La acest moment Secţia 1 Poliţie a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu ce se manifestă pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuieşte în apartamentul în cauză a intrat in conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti, fapt pentru care a fost imobilizat", a precizat sursa citată.

Potrivit ISU București, este vorba despre un imobil P+3, iar incendiul a izbucnit într-o bucătărie de 20 de metri pătraţi. În vederea stingerii incendiului au acționat trei autospeciale.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close