Antena 3 CNN Actualitate Incendiu devastator la un bloc de zece etaje din Sectorul 5, în Bucureşti

Incendiu devastator la un bloc de zece etaje din Sectorul 5, în Bucureşti

Incendiu devastator la un bloc de zece etaje din Sectorul 5, în Bucureşti, în această noapte. Flăcările s-au extins de la etajul doi până la ultimul etaj.

Incendiu devastator la un bloc de zece etaje din Sectorul 5, în Bucureşti
Sursa foto: Facebook | ISU Bucureşti-Ilfov
de Alin Tarnovschi    |    Corina Matlinschi    |    14 Mai 2022   •   22:24

Incendiul a izbucnit la un bloc de zece etaje de pe strada Baciului din Sectorul 5 din Bucureşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, la faţa locului au intervenit 14 autospeciale cu apă şi spumă, patru echipaje SMURD, două ambulanţe, dar şi autoscara.

"Pentru stingerea incendiului s-a actionat din exterior utilizand autoscara. De asemenea au fost constituite echipe de cautare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu", au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Mai multe persoane se află în prezent în atenţia medicilor şi paramedicilor sosiţi la locul intervenţiei, iar după evaluare, medicii vor decide dacă vor fi transportate la spital. Potrivit ultimelor informaţii, 112 persoane s-au autoevacuat, opt au fost asistate medical, iar una a fost transportată la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incendiu la un bloc de zece etaje din Bucureşti

Zeci de persoane s-au evacuat și alte zeci au fost evacuate de pompieri.

"O nouă tragedie este in desfășurare la noi în Sectorul 5. Un bloc termoizolat a luat foc, iar propagarea incendiului este cauzată cel mai probabil de materialele ieftine folosite:

În zona str. Baciului nr. 4, sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2, care s-a propagat pe fațada blocului până la etajul 10. La fața locului au fost direcționați polițiști locali din candrul Poliției Locale Sector 5, iar lucrătorii din cadrul ISUBIF acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Până în acest moment nu sunt informații cu privire la înregistrarea de victime omenești sau persoane evacuate din bloc", a scris consilierul local Alexandru Dimitriu, într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: sectorul 5 incendiu Bucuresti
Parteneri
Marcel Ciolacu prezintă noile măsuri fiscale în Parlament!
x close