Antena 3 CNN Actualitate Incendiu uriaş într-un bloc din Uricani. Oamenii au ieşit pe geam, la etajul 4, pentru a scăpa de flăcări

Incendiu uriaş într-un bloc din Uricani. Oamenii au ieşit pe geam, la etajul 4, pentru a scăpa de flăcări

Un incendiu de proporţii a avut într-un bloc de locuinţe din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor, iar mai multe persoane au ieşit pe geam, la etajul 4, şi au stat agăţaţi pentru a scăpa de flăcări.

Incendiu uriaş într-un bloc din Uricani. Oamenii au ieşit pe geam, la etajul 4, pentru a scăpa de flăcări
Sursa foto: Vest Uricani
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   12:40

Pompierii Detasamentului Petrosani şi ai Gărzii Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un apartament din Uricani.

Pompierii au dislocat o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o autoscară pentru gestionarea incendiului produs într-un apartamemt situat la etajul 1 al unui bloc.

Imediat, au demarat procesul de evacuare a locatarilor aflaţi la această ora în apartamentele de pe scara afectată de incendiu, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În total, au fost evacuate 4 persoane. Două de la etajul 1 şi alte 2 de la etajul 4. Aceşti locatari au fost evaluaţi de echipajul medical.

Un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul scalpului şi al braţului, a primit îngrijiri medicale. Nimeni nu a dorit saă fie transportat la spital.

Pompierii au reuşit limitarea incendiului la nivelul bucătariei şi al unei camere din apartament, urmând să stabilească în orele următoare cauza generatoare a arderii.

×
Subiecte în articol: pompieri incendiu ISU Hunedoara
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close