Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în Bragadiru. Nor uriaş de fum şi pericol de explozie, după ce un service auto a luat foc

Incendiu în Bragadiru. Nor uriaş de fum şi pericol de explozie, după ce un service auto a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la un service auto din Bragadiru. Un nor uriaş de fum s-a ridicat deasupra întregii zone, după ce flăcările au cuprins mai multe materiale inflamabile, printre care şi numeroase anvelope.

de Delia Bulgaru    |    24 Noi 2023   •   11:31

Update 12:20. "Incendiul este lichidat, o persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, aceasta nu a necesitat transportul la spital", precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

Este vorba despre un incendiu la un atelier auto, în Bragadiru. Intervenţia pompierilor este în desfăşurare. La acest moment nu sunt informaţii cu privire la victime.

La faţa locului, pompierii intervin cu şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Totodată, mai multe maşini se află în interiorul service-ului, astfel că există şi pericol de explozie.

Traficul pe Şoseaua Alexandriei este afectat din cauza vizibilităţii reduse.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu, produs la un service auto de pe str. Diamantului, Bragadiru, Ilfov.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

În acest moment incendiul este localizat. Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descarcerare. Misiunea este în dinamică, revenim cu date", a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close