Antena 3 CNN Actualitate Declaraţii cutremurătoare după tragedia din clubul Colectiv: "Patronii nici nu ştiau de existenţa noastră"

Declaraţii cutremurătoare după tragedia din clubul Colectiv: "Patronii nici nu ştiau de existenţa noastră"

Declaraţii cutremurătoare după tragedia din clubul Colectiv: "Patronii nici nu ştiau de existenţa noastră"
Sursa foto: Foto: Antena Stars
de S.T.    |    05 Noi 2015   •   13:05

Georgiana, colega căreia i-a ţinut loc femeia de serviciu moartă în incendiul din clubul Colectiv, a făcut mărturisiri cutremurătoare, scrie spynews.ro.

Aceasta a declarat că patronii clubului Colectiv nu le cunoşteau, ele fiind plătite pe noapte. Renumeraţia o primeau la fiecare sfârşit de tură, de la barmani. Maria Ion avea cinci copii.

"Nu mă simţeam bine. În ziua aceea îmi amintesc perfect că am fost la biserică. Eram prietene de aproape 20 de ani şi ne ajutam foarte des. Avea nevoie şi ea de un ban. Mi-a spus că nu are ce să le dea de mâncare copiilor. Sunt şocată în continuare. Condoleanţe familiei fetiţei de la bar care a murit. Aş vrea ca ea să îmi cunoască copilul. Nu am cuvinte. Lucra de o lună. Semăna cu fata mea. Am simţit-o ca pe fata mea. Eu lucram acolo de trei ori pe lună. Erau numai copii acolo. Eram plătite pe noapte. Patronii nici nu ştiau de existenţa noastră. Sunt aproape sigură", a spus Georgiana Iacobescu, plângând, la Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

×
Subiecte în articol: Club Colectiv tragedie Club Colectiv
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close