Antena 3 CNN Actualitate Cel puţin 13 oameni au murit, iar alţi 40 au suferit arsuri, după un incendiu într-un club de noapte din Thailanda

Cel puţin 13 oameni au murit, iar alţi 40 au suferit arsuri, după un incendiu într-un club de noapte din Thailanda

Cel puţin 13 oameni au murit, iar alţi 40 au suferit arsuri şi au ajuns la spital, după un incendiu uriaş izbucnit într-un club de noapte din Thailanda.

Cel puţin 13 oameni au murit, iar alţi 40 au suferit arsuri, după un incendiu într-un club de noapte din Thailanda
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    05 Aug 2022   •   11:28

Cel puțin 13 oameni au murit și alți 40 au fost răniți după ce un incendiu a izbucnit într-un club de noapte din apropierea orașului turistic Pattaya, la sud-est de Bangkok.

Focul a izbucnit în jurul orei locale unu dimineața în timpul unui spectacol de muzică live, potrivit autorităților locale.

Un videoclip difuzat de echipele de salvare arată clădirea în flăcări, din care mai multe persoane încearcă să scape prin fum negru și gros.

Pompierii au reușit să stingă focul în aproximativ trei ore. Se pare că toate victimele incidentului sunt cetățeni thailandezi, au menționat polițiștii thailandezi.

Cei mai mulți dintre cei care și-ai pierdut viața au fost găsiți în apropierea ușii principală a clubului și în toalete.

Deocamdată cauzele incendiului sunt necunoscute, iar investigațiile sunt în desfășurare.

Regulile elementare de siguranță sunt de cele mai multe ori ignorate în Thailanda, o destinație populară pentru turiștii occidentali și asiatici.

 

×
Subiecte în articol: Thailanda incendiu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close