Antena 3 CNN Actualitate Incendiu cu mari degajări de fum la un apartament din Sectorul 1, Bucureşti | Mai mulţi locatari au fost evacuaţi

Incendiu cu mari degajări de fum la un apartament din Sectorul 1, Bucureşti | Mai mulţi locatari au fost evacuaţi

Un incendiu cu mari degajări de fum s-a produs în această seară la un apartament dintr-un bloc situat în Sectorul 1 din Bucureşti.

Incendiu cu mari degajări de fum la un apartament din Sectorul 1, Bucureşti | Mai mulţi locatari au fost evacuaţi
Sursa foto: Sursa Inquam Photos / Octav Ganea
de Claudia Popovici    |    18 Apr 2023   •   22:43

Alarma a fost dată la 112 chiar de propietarul apartamentului situat pe strada Episcop Vulcan, din Sectorul 1, din Bucureşti.

Aceasta a declarat echipei Antena 3 CNN că la un moment dat a observat cum locuinţa este cuprinsă de fum, iar la scurt timp a urmat o bubuitură. Focul s-a desfăşurat pe 20mp în sufrageria apartamentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri. Mai mulți locatari au fost evacuaţi. Dintre acestea cinci persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor din cauza intoxicării cu fum.

Acțiunea este în desfășurare, pompierii se află în continuare în apartament pentru a asigura că focul nu se va reaprinde.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului ar fi ori un scurtcircuit ori o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close