Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporţii în Baia Mare: O hală industrială, distrusă în totalitate de flăcări

Incendiu de proporţii în Baia Mare: O hală industrială, distrusă în totalitate de flăcări

Incendiu de proporţii în Baia Mare: O hală industrială, distrusă în totalitate de flăcări
Sursa foto: Foto: cleanmpg.com
26 Oct 2011   •   07:37

O hală industrială din Baia Mare a fost distrusă azi noapte de un incendiu violent. 1.000 de metri pătraţi de acoperiş au fost cuprinşi de foc. Şase străzi din zonă au rămas fără current electric, iar pe alte două străzi circulaţia a fost închisă.  Două butelii cu oxigen care puteau exploda au fost scoase în ultima clipă din foc de pompieri. Doar paznicul se afla în acea hală, însă a scapat nevătămat.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 1.30. În momentul în care a izbucnit incendiul, în clădirea dezafectată se afla doar paznicul. El a fost cel care a chemat pompierii.

Hala este situată la nici 30 de metri de o staţie PECO. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările uriaşe care au cuprins  mie de metri pătraţi din acoperişul halei.

Locatarii din zonă s-au trezit speriaţi de flăcările uriaşe.

Din cauza flăcărilor, firele de alimentare cu energie electrică s-au topit, iar localnicii de pe toate cele 6 străzi, situate în apropiere, au rămas în beznă. În plus, circulaţia pe două străzi a fost blocată.

Pompierii au reuşit să stingă focul abia spre dimineaţă.

Hala era folosită ca depozit de materiale pe care administratorul nu le mai folosea şi nu era asigurată. Cauzele incendiului şi pagubele materiale urmează să fie stabilite.

 

×
Subiecte în articol: pompieri Baia Mare incendiu foc flacari
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close