Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporţii la o fabrică de mobilă din Satu Mare

Incendiu de proporţii la o fabrică de mobilă din Satu Mare

Incendiu de proporţii la o fabrică de mobilă din Satu Mare
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Apr 2011   •   19:55

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la o fabrică de mobilă din oraşul Tăşnad, judeţul Satu-Mare. Pompierii s-au deplasat la faţa locului, iar alimentarea cu energie electrică în Tăşnad a fost întreruptă.

Incendiul a fost urmat de mai multe explozii cauzate de vopselele, lacurile şi carburanţii depozitaţi, flăcările cuprinzând toate halele societăţii. Timp de mai bine de 5 ore, 60 de pompieri şi alţi 30 de voluntari s-au luptat cu focul care se extindea.

Conform  primelor verificări, incendiul ar fi izbucnit de la un coş de fum al unei centrale termice care încălzea apa în incinta societăţii.

"Flăcările au cuprins tot perimetrul societăţii. Ard pe grupuri, pe ateliere, pe depozite, depozitul de carburanţi, vopseluri şi lacuri. Incendiul a pornit de undeva din spate, de la un vestiar, acolo unde exista şi o terasă acoperită cu stuf, pentru loc de servit masa. Pentru că bătea vântul, flăcările s-au extins repede", a declarat adjunctul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cele 60 de persoane care se aflau la faţa locului în momentul respectiv au ieşit la timp.

Până în momentul de faţă nu se cunoaşte prejudiciul exact cauzat de incendiu, dar se estimează că acesta se ridică la câteva milioane de lei.

 

   

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close