Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporţii, marţi dimineaţă: Două case cuprinse de flăcări şi 22 de oameni evacuați, în sectorul 1

Incendiu de proporţii, marţi dimineaţă: Două case cuprinse de flăcări şi 22 de oameni evacuați, în sectorul 1

Un incendiu puternic s-a produs marți dimineaţă, în sectorul 1, unde două locuinţe au fost curprinse de flăcări. Totul s-a întâmplat în cartierul Chitila, unde mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiu de proporţii, marţi dimineaţă: Două case cuprinse de flăcări şi 22 de oameni evacuați, în sectorul 1
de Denisa Nedelcu    |    04 Aug 2020   •   08:45

Pompierii au intervenit pentru stingerea incediului izbucnit la o locuinţă formată din parter, etaj 1 şi mezanin, care s-a extins şi la o altă casă formată cu două etaje. Focul urma să se extindă şi la a treia locuinţă, astfel că pompierii au intervenit repede.

Un număr de 22 de persoane au fost evacuate, iar nouă dintre ele au fost evaluate medical.

Au ars 400 mp

Suprafața totală afectată de incendiu este de 400 mp.

"În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuințe și anexele acestora sunt lipite între ele", informează ISU București.

Specialiştii au acţionat cu 19 maşini de intervenţie

Forţele de intervenţie au acţionat cu 14 autospeciale de stingere, 2 Ambulanţe SMURD, una de descarcerare şi două 2 autoscări.
 

×
Subiecte în articol: incendiu chitila
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close