Antena 3 CNN Actualitate Incendiu devastator în centrul Capitalei. Onţanu nu exclude ipoteza unui act intenţionat

Incendiu devastator în centrul Capitalei. Onţanu nu exclude ipoteza unui act intenţionat

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o clădire de birouri din zona Armenească a Capitalei.

Incendiu devastator în centrul Capitalei. Onţanu nu exclude ipoteza unui act intenţionat
27 Iun 2009   •   00:31

La locul incendiului au sosit peste 10 autospeciale ale pompierilor, care au început la miezul nopţii lupta cu flăcările. Conform corespondentului Antena 3, traficul pe bulevardul Carol I este oprit, întrucât maşinile de intervenţie au încercuit zona.

Clădirea de sticlă, care are în jur de 14 etaje, arde în întregime pe una din laturi, iar pompierii au dificultăţi în a limita extinderea incendiului şi de a-l lichida, din cauza geamurilor care se sparg şi a unor elemente de pe clădire care s-au topit şi cad de la etajele superioare.

Două focare mari de incendiu au fost detectate la clădirea de birouri de lângă Biserica Armenească, la etajul cinci şi la penultimul etaj. Biserica Armenească este protejată printr-o perdea de apă de flăcările incendiului izbucnit la clădirea de birouri situată în imediata apropiere, a declarat, pentru Mediafax primarul sectorului 2 Neculai Onţanu.

Posibila cauză a incendiului izbucnit ar fi o defecţiune la un panou publicitar aflat pe imobil. Primarul Neculai Onţanu a declarat pentru Antena 3 că are îndoieli că incendiul ar fi pornit cu două focare de la un panou publicitar. "În orele următoare vom afla care au fost cauzele incendiului", a spus Onţanu, care nu exclude ca totul să fi pornit de la o mână criminală.

Persoanele care se aflau în clădire au fost evacuate şi se află în afara oricărui pericol, l-a asigurat Neculai Onţanu pe primarul general Sorin Oprescu. Acesta din urmă a declarat că municipalitatea face eforturi pentru a-i ajuta pe pompieri. "Din fiecare lucru învăţăm. Din păcate învăţăm pe viu", a spus Sorin Oprescu.

×
Subiecte în articol: incendiu Bucuresti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close