Antena 3 CNN Actualitate Incendiu devastator la o firmă de lângă Oradea. Zeci de pompieri luptă cu flăcările

Incendiu devastator la o firmă de lângă Oradea. Zeci de pompieri luptă cu flăcările

Incendiu devastator la o firmă de pe Calea Borşului, lângă Oradea.

Incendiu devastator la o firmă de lângă Oradea. Zeci de pompieri luptă cu flăcările
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Botez    |    13 Mai 2022   •   10:59

Incendiu puternic la o firmă de pe Calea Borşului, la un depozit de ţevi. Fumul negru şi dens este vizibil chiar şi din Oradea.

Focul este foarte puternic, cu flăcări înalte, iar degajările de fum sunt uriaşe.

Incendiul izbucnit în această dimineață pe Calea Borșului a cuprins o hală întinsă pe circa 4.000 de metri pătrați, în care funcționează două firme, inclusiv Cargus, specializată în servicii de curierat. Focul arde și acum, peste 90 de pompieri încearcă să-l stingă.

"Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum în interiorul halei, pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi. Până la sosirea echipajelor noastre, personalul s-a autoevacuat.

În momentul de faţă, peste 20 de pompieri militari intervin pentru localizarea incendiului, constituind simultan echipe de căutare-salvare pentru verificarea spaţiilor administrative pentru a se asigura că nu sunt victime surprinse în interior", a declarat Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.

"E o degajare mare de fum pe direcţia nord-vers, pe frontiera cu Ungaria. Important e ca oamenii să nu se apropie de incendiu. Ard diverse colete ale Cargus şi nu se ştie ce conţine.

Fumul este periculos şi nici nu ştim ce arde încă. Focul se manifestă violent şi nu ştim ce poate fi în acele colete", a explicat şi Sever Şerbănescu, şeful Gărzii de Mediu Oradea.

×
Subiecte în articol: incendiu Oradea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close