Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant din București. Autorităţile au trimis mesaj RO-Alert

Incendiu în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant din București. Autorităţile au trimis mesaj RO-Alert

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

de Andreea Gelatu    |    11 Ian 2024   •   12:19

Update 14:36. "La intervenţia de la zona de triaj din Gara Basarab, se redimensionează dispozitivul, rămân 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Se lucrează la stingerea ultimelor 3 vagoane", transmite ISU B-IF.

Update 13:23: La intervenţia de la zona de triaj din Gara Basarab, în momentul de față incendiul este localizat. Au fost afectate 15 vagoane dezafectate.

Update 12:47: "Având in vedere modul de manifestare a incendiului, dispozitivul se suplimentează cu 5 cisterne de mare capacitate pentru a realiza rezerva de apă. În total acţionează 9 autospesciale de stingere cu apă și spumă şi 5 cisterne", precizează ISU-B-IF.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

În GALERIA FOTO puteţi găsi imagini din timpul intervenţiei pompierilor 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.

Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Misiunea este în dinamică, revenim cu date", informează ISU B-IF.

"Având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere şi la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu 2 autospeciale de stingere", transmite ISU B-IF.

"A fost emis un mesaj prin sistemul RO-Alert"

"Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea şi informarea populaţiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert", se arată într-o informare a autorităţilor.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close