Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în târgul Vitan din București a fost stins. Două persoane au fost rănite

Incendiu în târgul Vitan din București a fost stins. Două persoane au fost rănite

Incendiu în târgul Vitan din București a fost stins. Două persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Sep 2016   •   09:28

Update: Incendiul izbucnit vineri la un restaurant din incinta Târgului Vitan a fost stins, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile. Incendiul a afectat o suprafaţă de 30 mp din imobil.

Un incendiu a izbucnit vineri într-un restaurant din incinta Târgului Vitan, două persoane - un bărbat de 37 de ani şi o tânără de 20 de ani - fiind rănite.

La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale, un echipaj SMURD şi o maşină de descarcerare.

Update: Un incendiu a izbucnit vineri într-un restaurant din incinta Târgului Vitan, două persoane - un bărbat de 37 de ani şi o tânără de 20 de ani - fiind rănite, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul are arsuri pe membrele inferioare şi superioare, dar starea lui este stabilă, fiind conştient, iar femeia prezintă zgârieturi la membrele inferioare (genunchi). Bărbatul va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Daniel Vasile a precizat că acesta s-a rănit în timp ce încerca să stingă incendiul, iar femeia a căzut. La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale, un echipaj SMURD şi o maşină de descarcerare.

Potrivit sursei citate, incendiul a afectat o suprafaţă de 30 mp din imobil.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, în târgul de maşini Vitan din Capitală, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile. Pompierii au intervinit cu mai multe autospeciale. Nicio persoană nu a fost rănită, potrivit primelor informații.

Incendiul a izbucnit în incinta unui restaurant din târgul Vitan. Cinci autospeciale de pompieri au acționat la fața locului și se pare că au reușit să stingă focul, care se întinese pe o suprafaţă de 30 mp.

Daniel Vasile a mai precizat că există posibilităţi reduse de propagare a focului.

×
Subiecte în articol: pompieri foc
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close