Antena 3 CNN Actualitate INCENDIU într-o casă din Constanţa. Un copil de doi ani A MURIT

INCENDIU într-o casă din Constanţa. Un copil de doi ani A MURIT

INCENDIU într-o casă din Constanţa. Un copil de doi ani A MURIT
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
15 Dec 2013   •   15:16
Un băieţel de doi ani a murit, iar sora acestuia, în vârstă de un an, a fost grav rănită, în urma unui incendiu izbucnit, duminică, în locuinţa lor din comuna Castelu din judeţul Constanţa, în timp ce erau singuri acasă, conform Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi duminică, în jurul orei 11.00, să intervină la un incendiu izbucnit la o locuinţă din Castelu.
La faţa locului a ajuns o autospecială de la Medgidia, care a reuşit să stingă flăcările în mai puţin de o oră. 
În urma incendiului, un băieţel de doi ani a murit, iar sora acestuia, în vârstă de un an, a fost grav rănită, suferind arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului. Fetiţa a fost preluată de la locuinţă de o ambulanţă, iar pe drum a fost transferată într-un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa. 
Pompierii spun că cei doi copii, care provin dintr-o familie săracă, erau singuri acasă în momentul izbucnirii incendiului.
Conform sursei citate, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la televizor, iar camera în care se aflau copiii a fost distrusă în totalitate, iar cealaltă încăpere a locuinţei a fost şi ea afectată în mare parte.
 

×
Subiecte în articol: incendiu foc copil mort casa arsuri sora frate locuinta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close