Antena 3 CNN Actualitate Incendiu într-un laborator al unui liceu din Târgovişte: Trei eleve au suferit atacuri de panică

Incendiu într-un laborator al unui liceu din Târgovişte: Trei eleve au suferit atacuri de panică

Incendiu într-un laborator al unui liceu din Târgovişte: Trei eleve au suferit atacuri de panică
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    01 Noi 2012   •   11:15

Trei eleve de la Grupul Şcolar "Constantin Brâncoveanu" din municipiul Târgovişte au suferit atacuri de panică, joi dimineaţă, după ce li s-a făcut rău, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă a laboratorului de fizică al şcolii, informează Mediafax.

Incendiul a izbucnit într-o anexă a laboratorului de fizică al liceului, la etajul întâi, fumul ajungând pe holul clădirii, dar şi în clasele alflate langă laborator, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Toţi elevii au fost evacuaţi în curtea liceului, iar trei adolescente au acuzat stare de rău. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului, echipajele medicale acordându-le îngrijiri celor trei eleve.

Două dintre fete au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru investigaţii suplimentare, toate fiind în stare stabilă, în afara oricărui pericol, potrivit medicilor.

La faţa locului au ajuns şi pompierii, incendiul fiind lichidat în scurt timp.




×
Subiecte în articol: liceu Targoviste incendiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close