Antena 3 CNN Actualitate Incendiu într-un supermarket din Capitală. Un senator a fost evacuat

Incendiu într-un supermarket din Capitală. Un senator a fost evacuat

Un incendiu a izbucnit într-un centru comercial din zona Colentina din Capitală. Senatorul USR, Ștefan Pălărie s-a aflat la faţa locului şi a povestit cum s-a desfăşurat totul.

Incendiu într-un supermarket din Capitală. Un senator a fost evacuat
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2022   •   18:15

Senatorul USR, Ștefan Pălărie se afla în centrul comercial în momentul izbucnirii incendiului. Acesta a precizat că a fost lăsat de paznici să intre în supermarket şi chiar dacă fumul devenea din ce în ce mai gros nu a fost declanșată nicio alarmă. 

"Din fericire, nu este unul foarte grav. Mai degrabă a fost o emanare foarte puternică de fum gros, undeva din acoperișul de la intrarea principală în complexul comercial.

Ce m-a frapat pe mine a fost că neștiind ce se petrece cei de la securitate mi-au spus că e puțin fum şi dacă vreau să intru.

Am spus da, că am de lăsat ceva la curățătorie. Apoi, pe măsură ce treceau secundele fumul a început să fie din ce în ce mai gros şi mi-am dat seama că poate să fie un pericol de intoxicare.

Oamenii făceau cumpărături în continuare liniștiți, iar după 4-5 minute cineva s-a sesizat şi au început să îi evacueze pe cei care erau în centrul comercial.

Asta a fost pentru mine surpriza foarte mare. În astfel de cazuri ar trebui să fie niște oameni antrenați să intervină cât se poate de repede", spune senatorul USR Ștefan Pălărie la Antena 3. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu Supermarket
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close