Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la biserica Arhiepiscopiei din Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

Incendiu la biserica Arhiepiscopiei din Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

Incendiu la biserica Arhiepiscopiei din Râmnicu Vâlcea (VIDEO)
08 Iul 2010   •   11:21

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă la Arhiepiscopia din Râmnicu Vâlcea. Acoperişul bisericii din curtea Arhiepiscopiei a luat foc, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ale pompierilor. Incendiul a fost stins de pompierii militari după o oră şi jumătate de intervenţie. Potrivit primelor informaţii, nu există victime.

Focul a fost semnalat de către măicuţele din apropiere şi până la venirea pompierilor, angajaţii Arhiepiscopiei au încercat să salveze mai multe bunuri scoţându-le din biserică, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, căpitan Cătălin Popescu.

"Focul s-a manifestat la acoperişul bisericii, flăcările nu sunt mari, dar sunt în mai multe locuri. Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi cu echipaj la înălţime folosindu-ne de scările pe care le avem în dotare iar în acest moment încercăm stă stingem incendiul. La faţa locului, s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD pentru orice intervenţie, dar până în acest moment nu avem victime intoxicate cu fum, arse sau rănite", a adăugat căpitanul Cătălin Popescu, citat de Mediafax.

Foto: Intact Images

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea biserica
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close