Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la două case din Caraş-Severin. Lângă ele, un rezevor cu motorină

Incendiu la două case din Caraş-Severin. Lângă ele, un rezevor cu motorină

Incendiu la două case din Caraş-Severin. Lângă ele, un rezevor cu motorină
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Noi 2011   •   08:55

Două case s-au făcut scrum, într-o comună din judeţul Caraş-Severin. A fost o intervenţie contratimp pentru pompieri. Incendiul trebuia stins cât mai repede, mai ales că lângă gospodăriile cuprinse de flăcări se afla un rezervor cu 2.000 de litri de motorină.

Focul a izbucnit la o casă care îi aparţine unui om de afaceri din Timişoara şi de vină ar fi fost un angajat al acestuia, spun localnicii.

"A fost focul făcut la un şemineu în casă şi a fost un muncitor în casă care a plecat şi a lăsat focul mergând", a declarat Karol Ranck, primarul din Brebu Nou.

Când au văzut flăcările, vecinii s-au speriat, mai ales că la câţiva paşi se afla un rezervor cu motorină. Pompierii spun că atunci când au sosit, acoperişul era deja în flăcări.

Flăcările s-au extins între timp şi la o casă aflată în apropiere. Depăşiţi de situaţie, pompierii din localitate i-au chemat în ajutor pe colegii lor de la Reşiţa.

"La sosirea echipajelor de la detaşamentul Reşiţa, incendiul se manifesta violent la ambele case, la acoperişurile ambelor case", a precizat
plutonier Dan Miloş, şef gardă intervenţie.

Din fericire, pompierii au reuşit să lichideze incendiul înainte ca flăcările să ajungă la rezervorul cu motorină.

 


×
Subiecte în articol: incendiu foc case pompieri Caras-Severin
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close