Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la o biserică penticostală din Bistriţa: Trei clădiri au ars

Incendiu la o biserică penticostală din Bistriţa: Trei clădiri au ars

Incendiu la o biserică penticostală din Bistriţa: Trei clădiri au ars
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Ian 2011   •   20:57

2011 a adus foc la o biserică penticostală din Bistriţa. Şi i-a ars cu totul acoperişul. Oamenii stăteau liniştiţi în case, când au simţit miros de fum. Până să vadă incendiul, limbile de foc au înghiţit deja trei clădiri. A urmat o luptă cot la cot pentru enoriaşi şi pompieri, să scape biserica dintre flăcări.

Oamenii spun că duminică seară au văzut cum arată infernul. Focul a fost de nestăpînit şi din cauza distantei prea mici dintre cele trei clădiri. “Eram în casă şi a fost o cădere de tensiune, bănuim că atunci a luat foc”, a spus o localnică. “Am văzut pe geam un fum mare şi-am fugit repede şi am spart uşa de la intrare dar n-am mai putut intra. De la pardoseală, din cameră a plecat”, susţine un martor.

Ore întregi a durat până cînd pompierii au stins focul. Printre rămăşiţe, pompierii au găsit şi o posibilă cauză. Ei cred că proprietarul casei şi-a lăsat focul aprins în sobă când a plecat de acasă iar jarul a sărit pe duşumea, care a luat foc. Casa nu era asigurată, aşa că omul o va reconstrui din bani proprii. Ceilalţi enoriaşi din sat vor pune mână de la mână şi vor repara acoperişul bisericii.


Biserică penticostală mistuită de flăcări


 

×
Subiecte în articol: incendiu Bistriţa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close