Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporții în centrul Capitalei. Focul a izbucnit la o țeavă de gaze de la subsolul unui bloc

Incendiu de proporții în centrul Capitalei. Focul a izbucnit la o țeavă de gaze de la subsolul unui bloc

Incendiu de proporții în centrul Capitalei. Focul a izbucnit la o țeavă de gaze de la subsolul unui bloc
15 Noi 2016   •   13:16

UPDATE: Adrian Marin, reprezentant al ISU București, a explicat că situația este sub control și că nu mai există pericol în zonă.

“Nu mai sunt flăcări, nu mai există pericol în acest moment. Trei persoane au fost evacuate, sunt persoane care se aflau în bloc la acel moment, nu știm calitatea acestora. A existat și un pompier cu ușoare arsuri la nivelul feței, acum este la spital, pentru îngrijiri medicale”, a explicat Adrian Marin.

----------------------------

Incendiu la o țeavă de gaze, la subsolul unui bloc în reabilitare, în centrul Capitalei. Două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au fost mobilizate pentru intervenție.

Adrian Marin, reprezentant ISU București – Ilfov, a explicat că incendiul este localizat la nivelul subsolului, cu flacără care a ajuns la nivelul solului, printr-o fereastră din clădire.

Clădirea în care este localizat incendiul este un bloc în reabilitare, la intersecția Bulevardului Magheru cu strada George Enescu.

"În acest moment, echipajele de pompieri acționează pentru localizarea incendiului. Concomitent, echipele Distrigaz încearcă remedierea problemei în sensul opririi scăpărilor de gaze. Au fost făcute verificări la etajele superioare ale clădirii, au fost evacuate trei persoane, nu există victime", a explicat Adrian Marin.

"Există un risc pe care nu îl putem exclude, acela al producerii unei explozii, în contextul în care se poate realiza o acumulare de gaze", a adăugat oficialul.

"Cei de la compania de gaze încearcă să oprească acumularea cu gaze la clădire. Și pompierii încearcă să localizeze exact sursa incendiului, pentru că acesta se poate extinde la etajele superioare și la fațada blocului, care este învelit într-o prelată protectoare. Și aceasta poate lua foc", a explicat Adrian Marin.

Știre în curs de actualizare.

 

×
Subiecte în articol: SMURD autospeciale foc Capitală bloc incendiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close